Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Aναγκαστική η επιστροφή του M. Melandri στο MotoGP

MotoGP: Aναγκαστική η επιστροφή του M. Melandri στο MotoGP

Την προτίμησή του να παραμείνει, εάν αυτό θα ήταν εφικτό, στην κατηγορία των superbikes από το να μετακινηθεί στo ΜοtoGP  εξέφρασε ο M. Melandri

Αναγκασμένος να εγκαταλείψει την κατηγορία των superbikes δηλώνει ο M. Melandri, μετά την απόφαση της Aprilia να αφοσιωθεί πλήρως στο MotoGP.

O 32χρονος Ιταλός δεν έκρυψε την προτίμησή του για τα superbikes, περιγράφοντας ως αναγκαστική τη μετακίνησή του την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν στο MotoGP με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Ήταν πολύ περίεργο. Τη στιγμή που η απόφαση της Aprilia να συμμετάσχει στο MotoGP αντί για τα superbikes οριστικοποιήθηκε, επέλεξαν να με διατηρήσουν στις τάξεις τους και το 2015».

«Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενος γιατί είχα πειστεί πως στο τέλος της ημέρας το πρόγραμμα των superbikes θα είχε συνέχεια».

«Αντί για αυτό, ωστόσο, μου ζητήθηκε αμέσως μετά να έρθω σε συμφωνία για το MotoGP», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης, προσθέτοντας πως η Aprilia θα πρέπει να αξιοποιήσει την επόμενη σεζόν ώστε να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ενόψει του 2016 και των αλλαγών που ενδεχομένως να αλλάξουν τις σημερινές ισορροπίες.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024