Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
V. Rossi: Μπορώ να αγωνίζομαι μέχρι τα 40

V. Rossi: Μπορώ να αγωνίζομαι μέχρι τα 40

Την ικανότητά του να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο μέχρι και την ηλικία των 40 ετών υπερασπίστηκε ο V. Rossi, αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP πρόκειται να συνεχιστεί.

Σίγουρος πως μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP μέχρι και την ηλικία των 40 ετών δηλώνει ο V. Rossi, μετά και την εντυπωσιακή νίκη του στον GP Qatar που άνοιξε τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

«Αισθάνομαι καλά. Έχω αποκτήσει κίνητρο. Μου αρέσει η δουλειά μου καθώς αποτελεί ταυτόχρονα και το πάθος μου, όπως συμβαίνει με όλους εδώ».

«Πιστεύω πως αν κάνεις μια καλή ζωή και προπονείσαι μπορείς να αγωνίζεσαι σε κορυφαίο επίπεδο μέχρι και την ηλικία των 40 ετών. Δεν είναι όπως με τους αθλητές».

«Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το κίνητρο και η συγκέντρωση. Κατά κύριο λόγο το κίνητρο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα τελευταία χρόνια οι αγώνες έχουν αλλάξει. Υπήρχε μια εποχή με τον Stoner και τον Lorenzo που οι αγώνες τελείωναν στους τρεις πρώτους γύρους. Ήταν βαρετό και δύσκολο».

«Για κάποιο λόγο τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει με τον Marc και υπάρχουν περισσότερες μάχες και περισσότερη στρατηγική μέχρι το τέλος», δήλωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και οδηγός της Yamaha.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024