Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Moto GP – Austin 2015: Άνετη νίκη για Marquez, Dovizioso και Rossi στο βάθρο

Moto GP – Austin 2015: Άνετη νίκη για Marquez, Dovizioso και Rossi στο βάθρο

Την πρώτη νίκη του στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο M. Marquez στην πίστα του Austin. Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο V. Rossi τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής M. Marquez επικρατώντας με σχετική ευκολία στο δεύτερο Grand Prix της σεζόν που φιλοξένησε η πίστα του Austin, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός αναβάτης της Honda βρέθηκε στην αρχή του αγώνα να ακολουθεί τον A. Dovizioso με την αισθητά βελτιωμένη Ducati, o Μ. Μarquez ανέκτησε στον πέμπτο γύρο το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε χωρίς να απειληθεί από τους διώκτες τους μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη του M. Marquez και η τρίτη συνεχής στην πίστα του Austin. Από τη δεύτερη θέση είδε την καρό σημαία του τερματισμού ο A. Doviziozo, με τον V. Rossi να τερματίζει τρίτος και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και ο A. Iannone με τη δεύτερη εργοστασιακή Ducati βρέθηκε να διεκδικεί μία θέση στο βάθρο, στους τελευταίους γύρους του αγώνα ο Ιταλός υποχώρησε πέμπτος, πίσω και από τον J. Lorenzo.

Κερδίζοντας πέντε θέσεις κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, ο B. Smith τερμάτισε έκτος, μπροστά από τους C. Crutchlow, A. Espargaro, M`. Vinales και D. Petrucci, οι οποίοι συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Μετά τον δεύτερο αγώνα της σεζόν, ο V. Rossi προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών έχοντας συγκεντρώσει 41 βαθμούς, με τους A. Dovizioso και M. Marquez να ακολουθούν με 40 και 36 βαθμούς αντιστοίχως.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024