Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Εκτός μάχης ο D. Pedrosa, με σπασμένο δάχτυλο στην Jerez ο M. Marquez

MotoGP: Εκτός μάχης ο D. Pedrosa, με σπασμένο δάχτυλο στην Jerez ο M. Marquez

Εκτός δράσης θα παραμείνει για ένα ακόμα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ο D. Pedrosa, συνεχίζοντας την αποθεραπεία μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Με σπασμένο δάχτυλο θα αγωνιστεί στη Jerez ο M. Marquez.

Για τον επόμενο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP ανανέωσε το ραντεβού του ο D. Pedrosa, o οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο χέρι του.

«Θα ήθελα να έχω καλά νέα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ, καθώς δεν θα είμαι στη Jerez. Xθες δοκίμασα να οδηγήσω ένα supermotard ώστε να ελέγξω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι μου».

«Παρά το γεγονός ότι στην αρχή ένιωσα καλά, μετά την οδήγηση δεν αισθανόμουν τον βραχίονά μου στο 100% των δυνατοτήτων του».

«Γνωρίζω πως αν συμμετάσχω στον αγώνα του το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να προκαλέσω κάποιο άλλο μεγάλο πρόβλημα».

«Αν και ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση, νομίζω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να περιμένω λίγο παραπάνω, να προχωρήσω με την αποθεραπεία μου και να επιστρέψω στο Le Mans», δήλωσε ο οδηγός της Honda, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο H. Aoyama.

Τα προβλήματα της ιαπωνικής ομάδας, ωστόσο, δεν προέρχονται από τον ήδη τραυματισμό του D. Pedrosa, καθώς με σπασμένο το μικρό δάχτυλο του χεριού του είναι αναγκασμένος να τρέξει στη Jerez ο M. Marquez.

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 τραυματίστηκε μετά από πτώση που είχε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια προπόνησης, και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ώστε να καταφέρει να δώσει το παρόν στον τέταρτο κατά σειρά αγώνα της φετινής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024