Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η DHL αναλαμβάνει επίσημος μεταφορέας του MotoGP για τρία χρόνια

Η DHL αναλαμβάνει επίσημος μεταφορέας του MotoGP για τρία χρόνια

H διεθνώς αναγνωρισμένη γερμανική εταιρεία logistics αναλαμβάνει να "ταξιδεύει" τον εξοπλισμό που απαιτείται για κάθε αγώνα του MotoGP, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την συμφωνία της για την υποστήριξη των αναγκών logistics του MotoGP για τρία χρόνια ανακοίνωσε η DHL, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τις μεταφορικές ανάγκες των πρωταθλημάτων Moto2 και Moto3.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η DHL θα αναλάβει τις μεταφορές για πάνω από 80 μοτοσικλέτες και 350 τόνους εξοπλισμού για τις ομάδες και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος και οι οποίες πραγματοποιούνται δια θαλάσσης, αέρος και οδικώς καλύπτοντας συνολική απόσταση περίπου 90.000 χιλιομέτρων σε διάστημα μόλις εννέα μηνών της κάθε σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η φετινή αγωνιστική περίοδος περιλαμβάνει δεκαοκτώ αγώνες σε δεκατέσσερις χώρες, σε τέσσερις ηπείρους.

Η ανάληψη του τίτλου του επίσημου μεταφορέα του MotoGP περιλαμβάνει όλα τα στάδια της μεταφοράς του παραπάνω εξοπλισμού -από τη συσκευασία και το χειρισμό του μηχανοκίνητου εξοπλισμού έως τις τελωνειακές διατυπώσεις- με προσαρμοσμένες λύσεις εκ μέρους της DHL και την βαθιά γνώση της κάθε αγοράς όπου «ταξιδεύει» το MotoGP προκειμένου, όπως σημειώνει ο παγκόσμιος κολοσσός των μεταφορών να διασφαλιστεί ότι «ο αγώνας πριν από τον αγώνα πραγματοποιείται απρόσκοπτα και στο σωστό χρόνο».

Όπως επισημαίνει ο Ken Allen, Διευθύνων Σύμβουλος, DHL Express για την νέα αυτή συμφωνία:
«Αυτή η νέα συνεργασία με το MotoGP, το παλαιότερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού και το κορυφαίο αγωνιστικό γεγονός σε δύο τροχούς, αναδεικνύει περαιτέρω ότι η DHL είναι η πρώτη επιλογή των πελατών στους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκινητοβιομηχανίας».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να αναλάβουμε τη λειτουργία των logistics του πρωταθλήματος και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας διεθνείς υπηρεσίες αποστολών στο MotoGP. Όπως και με τα άλλα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που διαθέτουμε στο παγκόσμιας κλάσης χαρτοφυλάκιό μας, το MotoGP θα μας δώσει επίσης την ευκαιρία τόσο να έρθουμε σε επαφή με μια απίστευτα παθιασμένη παγκόσμια βάση οπαδών, αλλά και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες πολλών οκτανίων για τους δικούς μας πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες».

Ευτυχείς για τη συμφωνία, αλλά και για τα αμοιβαία οφέλη των δύο πλευρών δηλώνουν και οι ιθύνοντες του MotoGP καθώς όπως επισημαίνει ο Pau Serracanta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna, της εταιρείας διαχείρισης των δικαιωμάτων του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας:

«Είμαι πολύ ευτυχής που έχει επιτευχθεί αυτή τη συμφωνία με μια εταιρεία όπως η DHL, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ επωφελές και για τις δύο πλευρές. H DHL θα απολαύσει εξαιρετική προβολή στις διαδρομές, τις εκδηλώσεις και τις πολλές πλατφόρμες μετάδοσης του MotoGP».

«Επιπλέον θα επωφεληθεί από τη δυνατότητα να οργανώσει διάφορες δραστηριότητες για τους επισκέπτες στις εκδηλώσεις MotoGP. Η Dorna θα επωφεληθεί από μια υπηρεσία logistics που καλύπτει όλον τον πλανήτη, η οποία θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε τις αξίες της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας στις οποίες έχει χτιστεί το πρωτάθλημα».

Σημειώνεται ότι η DHL μετράει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εμπλοκής της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό έχοντας στο παλμαρέ της, αντίστοιχες συνεργασίες σε Formula 1, Formula Ε, WTCC, WEC, Andretti Autosport, Audi_ABT και Kalitta Motorsports.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024