Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

MotoGP: Τέλος στη συνεργασία S. Bradl-Forward Racing

Στη λύση του συμβολαίου του με την Forward Racing προχώρησε ο S. Bradl με σκοπό να συνεχίσει την πορεία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP με άλλη ομάδα.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Forward Racing ώστε να συνεχίσει την πορεία του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP με κάποια άλλη ομάδα του θεσμού πήρε ο S. Bradl.

Η επιλογή του Γερμανού αναβάτη σχετίζεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Forward Racing, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Giovanni Cuzari, συνελήφθη από τις ελβετικές αρχές κατηγορούμενος για δωροδοκία αξιωματούχου.

Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο S. Bradl επιθυμεί να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, αρχής γενομένης από τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Indianapolis των Η.Π.Α.

«Θέλω να επιστρέψω σε μια μοτοσικλέτα του MotoGP όσο το δυνατόν συντομότερο. Μέχρι να φτάσουμε στον αγώνα της Indianapolis θα είμαι έτοιμος. Μπορώ ήδη να κάνω κάμψεις, έστω και αν δεν είναι τέλειες. Ωστόσο θα είμαι στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση μέχρι τις δοκιμές της Παρασκευής στην πίστα της Indianapolis», δήλωσε ο S. Bradl την ίδια στιγμή που τόσο η Aprilia Racing όσο και η Pramac Racing έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ώστε να εντάξουν τον Γερμανό αναβάτη στο δυναμικό τους.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024