Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Ταχύτερος του V. Rossi δηλώνει ο J. Lorenzo

MotoGP: Ταχύτερος του V. Rossi δηλώνει ο J. Lorenzo

Πεπεισμένος πως θα καλύψει την βαθμολογική απόσταση που τον χωρίζει από τον V. Rossi δηλώνει ο J. Lorenzo αξιοποιώντας την ταχύτητα που διαθέτει στη στεγνή άσφαλτο.

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στον J. Lorenzo το βαθμολογικό προβάδισμα που ανέκτησε ο V. Rossi μετά τον αγώνα στο Silverstone, καθώς ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha θεωρεί πως σε κανονικές συνθήκες μπορεί να κινηθεί ταχύτερα από τον πολύπειρο ομόσταυλό του.

«Καλύψαμε μια απόσταση 29 βαθμών κατά τη διάρκεια της σεζόν. Υπό κανονικές συνθήκες η ταχύτητά μας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, πιθανώς σε καλύτερο συγκριτικά με εκείνη του Vale».

«Απομένουν έξι αγώνες μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη βαθμολογική διαφορά, όπως το κάναμε δύο φορές κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν».

«Υπάρχει μόνο ένας ανταγωνιστής, μόνο ένας αναβάτης που θα πρέπει να προσέχω: ο Valentino».

«Πιστεύω πως ότι σε στεγνή άσφαλτο διαθέτω μεγαλύτερη ταχύτητα και πρόκειται να δουλέψω ώστε να διατηρήσω αυτό το πλεονέκτημα και στους επόμενους αγώνες».

«Χάρη σε αυτό το γεγονός διαθέτω μεγαλύτερες πιθανότητες να τερματίσω μπροστά του στους επόμενους αγώνες και να κατακτήσω περισσότερους βαθμούς στο μέλλον».

Με τη σειρά του, ο V. Rossi παραδέχεται πως το προβάδισμα των 12 βαθμών δεν είναι αρκετό ώστε να μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Δεν είναι σημαντικό. O Jorge είναι πολύ δυνατός. Είναι 12 βαθμοί, ωστόσο, δυστυχώς δεν προσφέρουν κάποιο ψυχολογικό πλεονέκτημα».

«Είναι σημαντικό να διατηρηθώ στην κορυφή, γιατί παραμένω εκεί από τον πρώτο κιόλας αγώνα».

«Το γεγονός ότι άνοιξα και πάλι τη διαφορά είναι φανταστικό γιατί το Silverstone αποτελεί μια πίστα που ο Jorge θα μπορούσε να με κερδίσει», δήλωσε ο πρωτοπόρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος, V. Rossi.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024