Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜotoGP – San Marino 2015: O Lorenzo την pole, μπροστά από Marquez και Rossi

ΜotoGP – San Marino 2015: O Lorenzo την pole, μπροστά από Marquez και Rossi

O J. Lorenzo κέρδισε τη μάχη της pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του GP San Marino και θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα δίπλα από τους Marquez και Rossi που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Την πρώτη μάχη σε έναν πόλεμο που ακόμα δεν έχει κριθεί κέρδισε ο J. Lorenzo κατακτώντας την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πίστα του Misano.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha επικράτησε των βασικών του ανταγωνιστών σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση, σε μια διαδικασία από την οποία δεν έλειψε η ένταση.

Ο J. Lorenzo κατηγόρησε τον V. Rossi ότι τον καθυστέρησε εσκεμμένα με σκοπό να μην βελτιώσει τον χρόνο του, με τον «γιατρό» να υποβαθμίζει το γεγονός, επισημαίνοντας ότι η κίνησή του δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

Δίπλα από τον J. Lorenzo θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα ο M. Marquez, ενώ η τρίτη καλύτερη επίδοση ανήκει στον V. Rossi που για έναν ακόμα αγώνα θα κληθεί να ξεπεράσει τον εαυτό αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και να επεκτείνει το βαθμολογικό πλεονέκτημα που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει.

Πολύ κοντά στον ρυθμό της πρώτης τριάδας κινήθηκε και ο D. Pedrosa, μένοντας παρόλα αυτά τέταρτος με διαφορά σχεδόν τριών δεκάτων του δευτερολέπτου από την κορυφή.

Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση του M. Pirro που συμμετείχε με την τρίτη εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Ducati, κατακτώντας την πέμπτη θέση, μπροστά από τους B. Smith, A. Iannone και Α. Dovizioso.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024