Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜotoGP – Ιαπωνία 2015: Pole position για τον J. Lorenzo, στη δεύτερη θέση ο V. Rossi

ΜotoGP – Ιαπωνία 2015: Pole position για τον J. Lorenzo, στη δεύτερη θέση ο V. Rossi

Σε μια μάχη για δύο εξελίχθηκε η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Motegi, με τον J. Lorenzo να κερδίζει στις λεπτομέρειες τον V. Rossi και να κατακτά μια ακόμα pole position.

Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης του αυριανού αγώνα στην πίστα του Motegi θα βρεθούν και οι δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου μετά τη μάχη που έδωσαν στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας.

Μια μάχη που βρήκε νικητή τον J. Lorenzo, καθώς ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha κατάφερε, έστω και δύσκολα, να επικρατήσει του ομόσταυλού του V. Rossi και να αποκτήσει ένα προβάδισμα ενόψει ενός ιδιαίτερα κρίσιμου αγώνα.

Ο J. Lorenzo ήταν ταχύτερος και στα τέσσερα σκέλη των ελεύθερων δοκιμών που είχαν προηγηθεί, ωστόσο, στη μάχη της pole position είδε τον V. Rossi να τον εκτοπίζει έστω και προσωρινά από την κορυφή.

Η απάντηση του Ισπανού, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από τον «Γιατρό», δεν άργησε να έρθει. Επιλέγοντας μια πιο μαλακή γόμα για το μπροστινό ελαστικό της μοτοσικλέτας του βελτίωσε την επίδοσή του ανακτώντας την πρώτη θέση της κατάταξης.

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε αυτή τη φορά ο M. Marquez ο οποίος συμπληρώνει από την τρίτη θέση την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Μια θέση στο βάθρο αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Dovizioso, Ιannone που εκκινούν από τη δεύτερη σειρά, όπως άλλωστε και ο D. Pedrosa που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο της διαδικασίας, η οποία επισκιάστηκε από το σοβαρό ατύχημα του Αlex De Angelis.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024