Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜοtoGP: Ο M. Marquez απαντά στις κατηγορίες του V. Rossi

ΜοtoGP: Ο M. Marquez απαντά στις κατηγορίες του V. Rossi

Mε την παρότρυνση να εστιάσει την προσοχή του στη μάχη που δίνει με τον J. Lorenzo απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο V. Rossi με αφορμή τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού GP.

Δύο γύρους πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP, η ένταση κορυφώνεται μεταξύ των κορυφαίων αναβατών του θεσμού.

Αφορμή για τη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον V. Rossi και τον M. Marquez αποτέλεσαν οι δηλώσεις του πρώτου σχετικά με την τακτική που ακολούθησε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον πρόσφατο GP Aυστραλίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «Γιατρός» θεώρησε πως ο M. Marquez μείωσε τον ρυθμό του εσκεμμένα ώστε να εμπλακεί σε μια μάχη τόσο με τον ίδιο όσο και με τον A. Iannone, τη στιγμή που ο J. Lorenzo είχε την ευκαιρία να απομακρυνθεί.

Μάλιστα, ο V. Rossi δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον M. Marquez υποστηρικτή του J. Lorenzo, θεωρώντας πως για προσωπικούς λόγους θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε ο φετινός τίτλος να καταλήξει στον συμπατριώτη του.

H αντίδραση του M. Marquez δεν άργησε να έρθει. Ο 23χρονος Ισπανός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή στη μάχη που δίνουν οι αναβάτες της Yamaha για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, παροτρύνοντας τον V. Rossi να αφοσιωθεί στην ανεύρεση του τρόπου με τον οποίο θα καταφέρει να κερδίσει τον J. Lorenzo μέσα στην πίστα.

Ο M. Marquez πρόσθεσε ότι παρά τις δηλώσεις του V. Rossi διατηρεί τον σεβασμό που τρέφει απέναντί του, καθώς πρόκειται για τον κορυφαίο αναβάτη στην ιστορία του MotoGP.

Να θυμίσουμε ότι ο V. Rossi διατηρεί ένα προβάδισμα 11 βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης J. Lorenzo.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024