Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Επέκταση συνεργασίας Marquez-Honda

MotoGP: Επέκταση συνεργασίας Marquez-Honda

Αναβάτης της Honda μέχρι το τέλος του 2020 θα παραμείνει ο M. Marquez μετά τη διετή επέκταση του συμβολαίου του με την ιαπωνική ομάδα.

Στην Honda θα παραμείνει έως και το τέλος του 2020 ο M. Marquez, με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ιαπωνική ομάδα κατά δύο χρόνια.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2017, ο οποίος έχει κατακτήσει με τα χρώματα της Honda τέσσερις τίτλους σε συνολικά πέντε σεζόν στο MotoGP, δεν ενέδωσε στο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν εξίσου ισχυρές ομάδες του θεσμού.

Ας σημειώσουμε πως και ο M. Vignales προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Yamaha έως και το 2020, κάτι που όπως όλα δείχνουν πρόκειται να συμβεί και με τον V. Rossi, αλλά και με τους δύο αναβάτες της Ducatti (Α. Dovizioso και J. Lorenzo).

Αντιθέτως, δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του D. Pedrossa, o οποίος παραμένει για 12 χρόνια μέλος της ομάδας της Honda, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ο Ισπανός θα διατηρήσει τη θέση του μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024