Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Athens Supercross στις 6-9 Οκτωβρίου

Το Athens Supercross στις 6-9 Οκτωβρίου

To Supercross θα επιστρέψει το Φθινόπωρο καλύτερο από ποτέ, για να αποτελέσει την κορύφωση ενός τετραήμερου αφιερωμένου στους δύο τροχούς που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έκθεση μοτοσικλετών, scooter και αξεσουάρ.

Το Athens Supercross θα επιστρέψει φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να αποτελέσει το εκρηκτικό φινάλε ενός πρωτότυπου τετραήμερου αφιερωμένου στη μοτοσικλέτα, στις 6-9 Οκτωβρίου 2011.

Το τετραήμερο θα περιλαμβάνει έκθεση με όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών / σκούτερ (με τη δυνατότητα για test rides) και με αξεσουάρ βελτίωσης μοτοσικλετών και ένδυσης / προστασίας του μοτοσικλετιστή. Η έκθεση θα στεγάζεται στον υπερυψωμένο, πανοραμικό υπάιθριο χώρο του ΣΕΦ και θα έχει ανοικτές τις πύλες της από την Πέμπτη 6 ως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011.

Το Supercross θα έχει νέα δομή και πίστα νέας χάραξης στο εσωτερικό του ΣΕΦ, εμβαδού 3.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ θα αποκτήσει ατμόσφαιρα από το αμερικανικό SX και το παγκόσμιο ΜΧ μπαίνοντας στην οικογένεια του Monster Energy.

Πέραν των αγώνων του Supercross, θα περιλαμβάνει τις εντυπωσιακές επιδείξεις Freestyle, Junior Supercross, Baby cross, ΒΜΧ show, πολλή μουσική και δυνατά φώτα, διαγωνισμούς και κληρώσεις, συναυλίες. Στο πλαίσιο του τετραημέρου, επίσης, θα υπάρξει Extreme Stunt Riding Show, Indoor Trial και συζητήσεις με θέματα που αφορούν στην μοτοσυκλέτα και τον μοτοσυκλετιστή.

Το εισιτήριο για την έκθεση θα κοστίζει 5 ευρώ και για το Athens Supercross 15 ευρώ. Για τους θεατές του τελευταίου η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη, ενώ όσοι επισκεφτούν την έκθεση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα έχουν ελεύθερη είσοδο την ίδια μέρα στην προκριματική διαδικασία του Athens Supercross.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024