Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012: 5ος αγώνας στο Άργος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012: 5ος αγώνας στο Άργος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 καθώς και το Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4 συνεχίστηκε στο Άργος για τον 5ο αγώνα.

Με νικητές τους Φώτη Κουτσουμπό/Ιαν Παπανικολάου με Toyota Land Cruiser (Kατηγορία Ζ1) στα αυτοκίνητα και Άγγελο Παντελίδη με ΚΤΜ 520 στις μοτοσυκλέτες, έγινε ο 5ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το 4X4 Sport Club Ναυπλίου σε συνεργασία με το Off Road Team και οι «μάχες» έγιναν στα χώματα του Άργους. To Road Book του αγώνα ήταν πολύ μεγάλο, με πάρα πολλές τουλίπες, που δοκίμασε τις ικανότητες πλοήγησης αναβατών και συνοδηγών και χρειαζόταν πολλή προσοχή ώστε να μην χαθούν και χάσουν χρόνο.

Τα 180 χιλιόμετρα της διαδρομής, φάνηκαν τελικά πολύ περισσότερα στους συμμετέχοντες, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μονοήμερο «μεγάλου» αγώνα, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε ευχαρίστηση.

Στα αυτοκίνητα νικητής στην Πρωταθληματική κατηγορία Ζ1 ήταν ο Φώτης Κουτσουμπός με τον Ιαν Παπανικολάου (Toyota Land Cruiser 3.4). Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Σταματάκης/Χρήστος Τσαλιγόπουλος (Suzuki Jimny 1.6), ενώ στη τρίτη οι Σταύρος Δημητριάδης/Παναγιώτης Κάλφας (Suzuki Jimny 1.6).

Οι Γιώργος Κουτσουμπός/MITSOS κυριάρχησαν και πάλι στην κατηγορία Ζ2, (Suzuki Vitara 1.6). Ακολούθησαν οι Αναστάσιος Παπανικολάου/Δημήτρης Μαρίνης (Mitsubishi Pajero 3.0) που κέρδισαν και την κλάση (άνω των 2.000 κ.εκ). Στην τρίτη θέση (της Ζ2 τερμάτισαν οι Βαγγέλης Μπερσής/Κώστας Αμάραντος (Jeep Cherokee 2.5).

Στις μοτοσυκλέτες, νικητής στην γενική κατάταξη αναδείχτηκε ο Άγγελος Παντελίδης (ΚΤΜ 520), ο οποίος ήταν πρώτος και στην κατηγορία Enduro. Πίσω του ακολούθησε ο νικητής των Quads, Αλέξανδρος Σούγιαννης (Can Am DS 450), ενώ τρίτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Σωτήρης Αλεξανδράκης (KTM 250).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ποινές για τις υπερβάσεις των ορίων ταχύτητας (η οργάνωση είχε ορίσει δικό της στις Ειδικές Διαδρομές) ήταν καθοριστικές για πολλούς αναβάτες, και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην τελική κατάταξη!

Στα Quad, μια άτυχη επαφή του Τάκη Ιωνά με τον Κυριάκο Λαλίδη τους άφησε εκτός αγώνα με τεχνικά προβλήματα. Τον νικητή Αλέξανδρο Σούγιαννη (Can Am DS 450), ακολούθησε ο Γιάννης Γιαννόπουλος (Can Am Outlander 800) και τρίτος ήταν ο Κώστας Γκανής (Hyosung TE 450 Rapier).

Ο Βασίλης Ψαρρός επέστρεψε στην πρώτη θέση με το ΚΤΜ 640 LC4 στην κατηγορία On-Off, μπροστά από τον Χρήστο Μιχαλόπουλο με ίδια μοτοσυκλέτα!

Τέλος, στην κατηγορία GPS, νικητές ήταν τα αδέλφια Μεταξά, Γιώργος και Γιάννης, με Yamaha Raptor 700 και Can Am Outlander 800 αντίστοιχα!

auto.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024