Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνιστικές δάφνες διεκδικεί ξανά η Bentley

Αγωνιστικές δάφνες διεκδικεί ξανά η Bentley

Μετά από εννέα χρόνια η Bentley επιστρέφει στους αγώνες αυτοκινήτου με την Continental GT3.

Το 2002 η Bentley αποκάλυψε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι την Continental GT η οποία άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας.

Δέκα χρόνια μετά, η Bentley επαναλαμβάνει την ίδια κίνηση με το ίδιο αυτοκίνητο, ανοίγοντας ένα διαφορετικό κεφάλαιο: Παρουσιάζει την αγωνιστική έκδοση GT3 της Continental η οποία εξελίχθηκε στο εργοστάσιο στο Crewe.

O επικεφαλής της Bentley, Dr. Wolfgang Schreiber σχολίασε: «Το ξεκάθαρο μήνυμα των πελατών μας είναι ότι η Bentley ανήκει στους αγώνες και η Continental GT3 είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου το οποίο υπήρχε από το λανσάρισμα της Continental GT».

Σαν βάση η Bentley διάλεξε τη νέα GT Speed (η ταχύτερη έκδοση της Continental ) η οποία έχει τη δυναμική αλλά και τα περιθώρια εξέλιξης ώστε να γίνει το τέλειο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Η GT Speed είναι ένα εκλεπτυσμένο, πολυτελές και συνάμα sport αυτοκίνητο, το οποίο όταν ο οδηγός του θελήσει, μπορεί να αναπτύξει σπορ χαρακτήρα με κορυφαίες επιδόσεις και συμπεριφορά.

Η έκδοση GT3 της Continental κεφαλαιοποιεί τις επιδόσεις, την εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και τη φημισμένη διαχρονικότητα της εικόνας της Bentley προσαρμόζοντας τις προδιαγραφές της για τους αγώνες, με την υιοθέτηση της πίσω κίνησης σύμφωνα με τους κανονισμούς, καθώς επίσης κι ένα ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο.

Η Continental GT3 πήρε άμεσα την αναγνώριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και έτσι η Bentley επιστρέφει στον αγωνιστικό στίβο προς το τέλος του 2013. Στόχος της οι αγώνες αντοχής, τα πρωταθλήματα ταχύτητας GT σε Ευρώπη και ΗΠΑ, αλλά και οι 24 ώρες του Le Μans.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024