Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός ο Andrea Antonelli σε αγώνα στη Μόσχα

Νεκρός ο Andrea Antonelli σε αγώνα στη Μόσχα

Σε αγώνα στη Μόσχα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Andrea Antonelli είχε πτώση και χτυπήθηκε στο κεφάλι από την επερχόμενη μοτοσικλέτα του φίλου του, Lorenzo Zanetti.

Ο κόσμος των δύο τροχών έχασε έναν σπουδαίο αναβάτη. Ο Andrea Antonelli σκοτώθηκε σε μοιραίο ατύχημα σε αγώνα στη Μόσχα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Στον πρώτο γύρο του αγώνα και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο 25χρονος Ιταλός, είχε πτώση στην είσοδο της ευθείας της πίστας. Το σπρέι νερού από τα ελαστικά των μοτοσικλετών είχε περιορίσει πολύ την ορατότητα και έτσι, ο επίσης Ιταλός, Lorenzo Zanetti, που ακολουθούσε, δεν μπόρεσε να τον αποφύγει και το χτύπησε με τη μοτοσικλέτα του.

Ο αγώνας αμέσως διακόπηκε και ο αναβάτης της ομάδας Go Eleven Kawasaki, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου απλώς ανακοινώθηκε ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από το χτύπημα που είχε στο κεφάλι. Ο φίλος του και συναθλητής, Lorenzo Zanetti δεν τραυματίστηκε.

Οι διοργανωτές της FIM και της Dorna ματαίωσαν όλους τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας. Ο Andrea Antonelli ήταν ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στα Superbikes. Στον πρόσφατο αγώνα στην πίστα της Imola κατέλαβε την έβδομη θέση.

Ο χαρακτήρας του ήταν τέτοιος που πάντα ήθελε να ευχαριστεί τους οπαδούς του. «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ελπίζω να διασκέδασα όσο έπρεπε το Fan Club μου με αυτή την επίδοση», είχε δηλώσει μετά τον αγώνα στην Imola.

Στον αγώνα του MotoGP στην πίστα της Laguna Seca, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ και οι M. Marquez, S. Bradl και V. Rossi, δεν έπαιξαν με τις σαμπάνιες στο βάθρο όπως συνηθίζεται, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου αναβάτη.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024