Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρή η κατάσταση ενός από τους τραυματίες του ατυχήματος στην εκκίνηση του Ράλλυ Dakar

Σοβαρή η κατάσταση ενός από τους τραυματίες του ατυχήματος στην εκκίνηση του Ράλλυ Dakar

Οι διοργανωτές του ράλλυ με νεότερη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών θεατών μετά το ατύχημα που συνέβη το Σάββατο στην εναρκτήρια ειδική του Dakar επιδεινώθηκε.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένας από τους σοβαρά τραυματισμένους θεατές σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των διοργανωτών του ραλλυ Dakar μετά το ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 2/1 στην εναρκτήρια ειδική του ράλλυ όταν το X-Raid MINI που οδηγούσε η πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση Κινέζα Guo Meiling, εκτράπηκε από την πορεία του πέφτοντας πάνω σε ομάδα θεατών.

Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση η κατάσταση ενός από τους τραυματίες του ατυχήματος επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και χρειάστηκε να διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο στο Pergamino, κοντά στο Arrecifes.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, η κατάσταση των επίσης σοβαρά τραυματισμένων πατέρα και του δεκάχρονου γιου του, είναι σταθερή σύμφωνα με τους διοργανωτές, και παραμένουν σε νοσοκομείο στο Pilar. Ένας ακόμα τραυματίας ο οποίος υπέστη κάταγμα γοφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Buenos Aires ενώ οι υπόλοιποι ελαφρά τραυματίες έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν.

Το ατύχημα συνέβη στην ειδική Prologue (μήκους 11 χλμ.) κοντά στο Buenos Aires η οποία στο road book χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη και η οποία είχε προστεθεί φέτος στο Dakar προκειμένου να διαμορφωθεί η σειρά εκκίνησης του κύριου αγώνα που θα ξεκινούσε την Κυριακή 3/1 αλλά ακυρώθηκε λόγω της έντονης βροχής.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024