Μηδενισμός της Honda στους δύο τελευταίους γύρους του WTCC

Μηδενισμός της Honda στους δύο τελευταίους γύρους του WTCC
Ο σχεδιασμός του πατώματος και του πίσω τμήματος του αμαξώματος του Honda Civic Type R δεν συμορφώνεται με τους κανονισμούς της FIA σύμφωνα με τους κριτές του WTCC. Διατεθημένη να κατέβει και στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος χωρίς να αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό του δαπέδου δηλώνει η Honda, η οποία και θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των κριτών  
Read hidden
Tα αποτελέσματα της έρευνας που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα και αφορούσε τα Honda Type R που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου Τουρισμού έδωσαν στο φως της δημοσιότητας η διοργανώτρια αρχή του WTCC.

Οι κριτές επιβεβαίωσαν πως ο σχεδιασμός του δαπέδου και του πίσω τμήμα του αμαξώματος των εργοστασιακών και μη Civic Type R δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της FIA.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οι κριτές αποφάσισαν να μηδενίσουν την Honda στους δύο τελευταίους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (Ουγγαρία και Μαρόκο), μια απόφαση που δεν περιορίζεται στις εργοστασιακές συμμετοχές της ιαπωνικής φίρμας αλλά και στις ιδιωτικές.

Από την πλευρά της η ιαπωνική φίρμα γνωστοποίησε ήδη την πρόθεσή της να υποβάλει έφεση, δηλώνοντας απολύτως σίγουρη πως από τον σχεδιασμό του Civic Type R δεν προκύπτει κάποια παρατυπία.

auto.in.gr

Άλλοι Αγώνες:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No