Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επαναπατρίζεται η παραγωγή του Renault Trafic

Επαναπατρίζεται η παραγωγή του Renault Trafic

Μετά από πιέσεις της γαλλικής κυβέρνησης για την διατήρηση των θέσεων εργασίας στα γαλλικά εργοστάσια της Renault, η αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται, σύμφωνα με κυβερνητικές και συνδικαλιστικές πηγές, να μεταφέρει τελικώς την παραγωγή του επαγγελματικού van Trafic που τώρα κατασκευάζεται στις βιομηχανικές μονάδες των Vauxhall και Nissan σε Βρετανία και Ισπανία, αντίστοιχα. Επικρατέστερο εργοστάσιο για την παραγωγή […]

Μετά από πιέσεις της γαλλικής κυβέρνησης για την διατήρηση των θέσεων εργασίας στα γαλλικά εργοστάσια της Renault, η αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται, σύμφωνα με κυβερνητικές και συνδικαλιστικές πηγές, να μεταφέρει τελικώς την παραγωγή του επαγγελματικού van Trafic που τώρα κατασκευάζεται στις βιομηχανικές μονάδες των Vauxhall και Nissan σε Βρετανία και Ισπανία, αντίστοιχα.

Επικρατέστερο εργοστάσιο για την παραγωγή του Trafic είναι το εργοστάσιο της φίρμας στο Sanndouville στη Βόρεια Γαλλία όπου η Renault έχει δεσμευθεί εδώ και καιρό να παράγει ένα επαγγελματικό μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, η Renault δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την μεταφορά της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου της στο εργοστάσιο της Sandouville, υποστηρίζοντας δια μέσου εκπροσώπου της ότι είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψει τον τόπο παραγωγής ενός μοντέλου που αναμένεται το 2013.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Figaro, η Renault προσπαθεί να πείσει τους εταίρους της Nissan και Vauxhall να μεταφέρουν στο εργοστάσιο της Sandouville την παραγωγή των επαγγελματικών μοντέλων τους Primastar και Vivaro.

Υπενθυμίζεται ότι το γαλλικό κράτος είχε παραχωρήσει δάνεια ύψους περίπου έξι δισεκατομμυρίων ευρώ με σκοπό την στήριξη των γαλλικών αυτοκινητοβιομηχανιών εν μέσω κρίσης, με αντάλλαγμα μερίδιο στο μετοχικό τους κεφάλαιο. Το μερίδιο της γαλλικής κυβέρνησης στην Renault ανέρχεται στο 15%.

auto.in.gr

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024