Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα supercars  της Spyker

Τα supercars της Spyker «εισβάλλουν» στις αντιπροσωπείες της Saab

H Spyker σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό του δικτύου διανομής της, αξιοποιώντας τις αντιπροσωπείες της Saab όπου πλέον, θα διατίθενται και τα supercars της ολλανδικής φίρμας.

Και supercars θα φιλοξενούν πλέον οι αντιπροσωπείες της Saab, καθώς η νέα της ιδιοκτήτρια, Spyker Cars NV αποφάσισε να διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω του δικτύου της σουηδικής φίρμας.

Η Spyker σκοπεύει να αυξήσει τα σημεία πώλησης των αυτοκινήτων της από 35 που είναι σήμερα παγκοσμίως, σε 90 έως το 2011.

Όπως επεσήμανε μάλιστα ο επικεφαλής της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Victor Muller, η διαδικασία υπογραφής συμφωνιών με τους αντιπροσώπους της Saab έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς η πρώτη φάση του σχεδίου επέκτασης του δικτύου διανομής της Spyker προβλέπει έως το τέλος του 2010 την αύξηση των σημείων διάθεσής τους, από 35 σε 60.

Πέραν των «κοινόχρηστων» αντιπροσωπειών, η Spyker επωφελείται ήδη και σε άλλους τομείς από την Saab, εξασφαλίζοντας εξαρτήματα, όπως π.χ υαλοκαθαριστήρες, σε χαμηλότερες τιμές λόγω του μεγαλύτερου όγκου παραγγελιών από τη σουηδική φίρμα. Και η αλληλοβοήθεια δεν σταματά εκεί καθώς όπως τόνισε ο Victor Muller, σύντομα η Spyker σκοπεύει να αξιοποιήσει και την τεχνογνωσία των μηχανικών της Saab.

«Η Spyker θα επανέλθει στην κερδοφορία βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις και με την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής Saab. Είναι υπέροχο να μπορούμε να επωφελούμαστε ως εταιρεία από την σωτηρία που προσφέραμε στην Saab»,κατέληξε ο Victor Muller.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024