Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XJ75: Μύηση στην πολυτέλεια

Jaguar XJ75: Μύηση στην πολυτέλεια

Ο ιαγουάρος ακονίζει τα νύχια του με μία πρωτότυπη υπερπολυτελή έκδοση της ΧJ που ετοιμάζεται να παρελάσει από το Pebble Beach Concours d’ Elegance με σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες και μη στα ανεξάντλητα όρια της -απρόσιτης- πολυτέλειας.

H Jaguar κλείνει τα 75 της χρόνια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με μία ειδική έκδοση της XJ η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση στο Pebble Beach Concours d’ Elegance της Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο η αφρόκρεμα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Βασισμένη στην εκδοχή της XJ με το μεγαλύτερου μήκους μεταξόνιο, το ΧJ75 Platinum Concept, όπως ονομάζεται, δημιουργήθηκε, προκειμένου να αποτελέσει «απτή απόδειξη των συνεχώς αυξανόμενων επιλογών εξατομίκευσης στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Jaguar.

Ένας ισχυρισμός που επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που κάνουν αυτήν την πρωτότυπη έκδοση ξεχωριστή. Ξεκινώντας από το λευκό περλέ χρώμα του εξωτερικού με το αεροδυναμικό bodykit το οποίο δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τις 22 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου σε ματ φινίρισμα και περνώντας στο εσωτερικό που κινείται στους ίδιους χρωματισμούς, όλα στο XJ75 αποπνέουν μια εντονότερη αίσθηση πολυτέλειας από ότι συνήθως.

Σε αυτού του είδους τις λεπτομέρειες ανήκουν οι λευκοί γυαλιστεροί αεραγωγοί και οι λευκές ραφές στην επένδυση που εναλλάσσονται αρμονικά με την κυριαρχία του μαύρου δέρματος. Σε περίοπτη θέση στο ταμπλό βρίσκεται ένα κατά παραγγελία για την συγκεκριμένη έκδοση, ρολόι της Bremont. Παράλληλα, στον εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνεται και ηχοσύστημα Bowers& Wilkins με 20 ηχεία.

Κάτω από το καπό του αστραφτερού αιλουροειδούς θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 5 λίτρων με απόδοση 477 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024