Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Fiat 500 ετοιμάζει βίζα για τις ΗΠΑ

Το Fiat 500 ετοιμάζει βίζα για τις ΗΠΑ

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του έκανε επί αμερικανικού -διαδικτυακού- εδάφους το Fiat 500 Sport, το πρώτο "αμερικανικών προδιαγραφών" μοντέλο της ιταλικής φίρμας που θα κυκλοφορήσει από την άνοιξη στις ΗΠΑ.



Από την άνοιξη του 2011 το 500αράκι αποκτά -και- επισήμως βίζα μόνιμου κατοίκου ΗΠΑ με τις αντιπροσωπείες της Chrysler να έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μοντέλο της μητρικής πιά εταιρείας Fiat, τις οποίες και πρέπει να έχουν ολοκληρώσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, κατ’ απαίτηση και υπόδειξη του «γενικού» Sergio Marchionne.

Μέχρι τότε, το αμερικανικό 500αράκι, βγάζει τις απαραίτητες για τη βίζα πρώτες του φωτογραφίες οι οποίες μαζί με κάποια στοιχεία αναρτήθηκαν στο site της Chrysler αποκαλύπτοντας τις διαφορές του με τον ευρωπαίο αδελφό του.

Ως προς την εξωτερική εμφάνιση, σαφής αν και μικρή είναι η διαφοροποίηση στο μπροστινό τμήμα με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την μεγαλύτερη γρίλια.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο που ονομάζεται Fiat 500 Sport διαθέτει sport ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες στα φρένα και επιχρωμιωμένη εξάτμιση.

Κατά τα άλλα, είναι γνωστό ότι, αρχικά τουλάχιστον, το 500αράκι θα διατεθεί στις ΗΠΑ σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα και θα εφοδιάζεται με το γνωστό MultiAir βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024