Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επανέρχονται -επισήμως-  τα σενάρια εξαγοράς της Alfa Romeo από την VW

Επανέρχονται -επισήμως- τα σενάρια εξαγοράς της Alfa Romeo από την VW

Η γαλλική έκθεση αυτοκινήτου έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα σενάρια εξαγοράς της ιταλικής φίρμας από τον όμιλο VW που επιβεβαιώνονται από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου του γερμανικού ομίλου Ferdinand Piech που όμως ήρθε αντιμέτωπος με νέα άρνηση από τον ισχυρό άνδρα της Fiat, Sergio Marchionne.

Στο στόχαστρο του ομίλου VW μπαίνει εκ νέου η Alfa Romeo ως η επόμενη προς εξαγορά φίρμα όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του γερμανικού ομίλου Ferdinand Piech, στις δηλώσεις που έκανε από την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

«Η Alfa Romeo είναι η φίρμα που έχει την μεγαλύτερη δυναμική βελτίωσης», τόνισε ο F.Piech και αναφερόμενος στις δέκα φίρμες που περιλαμβάνει τώρα ο όμιλος VW, συμπλήρωσε ότι: «…εξάλλου είναι πιο εύκολο να θυμάσαι και να λες μια ντουζίνα παρά δέκα».

«Επίσης είμαστε υπομονετικοί και επιπλέον έχουμε χρόνο… μην περιμένετε λοιπόν να ακούσετε κάτι σχετικό για τα επόμενα δύο χρόνια», συνέχισε ο Ferdinand Piech, δίνοντας ένα θολό χρονικό πλαίσιο στο σχέδιο επέκτασης του ομίλου VW με την προσθήκη της Alfa Romeo.

Φυσικά τα σχόλια του επικεφαλής του γερμανικού ομίλου δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ισχυρό άνδρα της Fiat, Sergio Marchionne ο οποίος και έσπευσε να απαντήσει με το γνωστό πληθωρικό του τρόπο.

«Ας περιμένουν… Αν ωστόσο έρθει κάποιος με ένα δισεκατομμύριο ευρώ… Αστειεύομαι δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να πουλήσω την Alfa Romeo», κατέληξε ο Sergio Marchionne τα σχέδια του οποίου προβλέπουν τη δυναμική επάνοδο της Alfa Romeo μέσα στα επόμενα χρόνια με μια πλήρη γκάμα premium μοντέλων.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024