Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιόνια πάνω στο παρμπρίζ που πρόστιμο σημαίνουν…

Χιόνια πάνω στο παρμπρίζ που πρόστιμο σημαίνουν…

55χρονη Βρετανίδα κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο για παράνομη στάθμευση καθώς ο αστυνομικός δεν είδε αλλά και ούτε αναζήτησε το νόμιμο απόκομμα στο καλυμμένο από χιόνι παρμπρίζ του αυτοκινήτου της.

Τοποθετήστε το απόκομμα χρόνου στάθμευσης σε εμφανές σημείο του παρμπρίζ, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο… Πρόκειται για τη γνωστή φράση που αναγράφεται σε όλα τα αποκόμματα parking ανά τον κόσμο διευκρινίζοντας το προφανές…

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το παρμπρίζ καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα χιονιού;

Οι γνωστοί για το αίσθημα καθήκοντος και τυπικοί Βρετανοί προέκριναν ότι και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει τηρηθεί το γράμμα του νόμου. Τουλάχιστον αυτό έπραξε Βρετανός αστυνομικός ο οποίος αντί να καθαρίσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου από το χιόνι προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει το απόκομμα, έκοψε πρόστιμο 50 λιρών για παράνομη στάθμευση σε μια άτυχη και καθ’ όλα νομοταγή συμπατριώτισσσά του.

Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την Sue Cooke την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που -με το δίκιο της- έσπευσε στις τοπικές αρχές να ζητήσει το λόγο, ο εκπρόσωπος του νόμου ισχυρίστηκε ότι προτίμησε να κόψει πρόστιμο αντί να καθαρίσει το χιόνι, από φόβο μην κατηγορηθεί ότι γραντζούνισε το παρμπρίζ.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του η Sue Cooke ανταπάντησε: «Έμεινα εμβρόντητη. Είπε ότι δεν μπορούσε να αγγίξει το αυτοκίνητο, αλλά από ότι είδα, μπόρεσε μια χαρά να σηκώσει τον ξυλιασμένο υαλοκαθαριστήρα που λογικά θα έπρεπε να είχε γίνει ένα με το παρμπρίζ. Θέλει να μου πει ότι θεώρησε πως με αυτόν τρόπο θα προξενούσε λιγότερη ζημιά στο αυτοκίνητο από το να σκουπίσει απλά το χιόνι;»

Για την ιστορία, προφανώς το επιχείρημα της 55χρονης κας Cooke φαίνεται να έπεισε το δημοτικό συμβούλιο που προθυμοποιήθηκε να ακυρώσει το πρόστιμο με την επίδειξη του επίμαχου αποκόμματος στάθμευσης.

auto.in.gr

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024