Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τελικό προορισμό την Ευρώπη το νέο Chrysler 200

Με τελικό προορισμό την Ευρώπη το νέο Chrysler 200

Ως Lancia Flavia θα συστήνεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο το νέο Chrysler 200, αποτελώντας τη νέα πρόταση της ιταλικής φίρμας, στις κατηγορίες των μεσαίων διαστάσεων sedan και cabrio.

To Chrysler 200 –sedan και cabrio- που πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως μέσα στους επόμενους μήνες στην αμερικανική ήπειρο, θα αποτελέσει το εισιτήριο της επιστροφής για τη Lancia στην κατηγορία των μεσαίων οχημάτων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Sergio Marchionne, η ευρωπαϊκή εκδοχή του Chrysler 200 θα αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, φέροντας φυσικά το έμβλημα της Lancia.

Μετά τις απαραίτητες σχεδιαστικές αλλαγές στην κεντρική εισαγωγή αέρα, στους προφυλακτήρες, στα φωτιστικά σώματα και στα μηχανικά μέρη (προσθήκη χειροκίνητων κιβωτίων και κινητήρων diesel) το μεσαίων διαστάσεων Chrysler θα μετονομαστεί σε Lancia Flavia, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα ακόμη θρυλικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει τόσο το πρόσφατα ανανεωμένο Chrysler 300, που στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα επιστρέψει ως Lancia Thema, όπως άλλωστε και το πολυμορφικό Chrysler Voyager.

Με τις παραπάνω προσθήκες και με το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς της Ypsilon, η Lancia ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει το 2014 τις 300.000 πωλήσεις, από τις 112.000 μονάδες που διέθεσε το 2009.

Να σημειώσουμε ότι η Lancia επιστρέφει στις αγορές της Μ.Βρετανίας και της Ιρλανδίας, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ypsilon θα διαθέτει και πεντάθυρες εκδόσεις.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024