Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη Γενεύη η

Στη Γενεύη η «παγκόσμια πρώτη» του πισωκίνητου coupe της Subaru

Η πρωτότυπη εκδοχή του πισωκίνητου coupe που εξελίσσει η Subaru σε συνεργασία με την Toyota πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.


Στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μετατέθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα του εντυπωσιακού coupe που εξελίσσει η Subaru σε συνεργασία με την Toyota.

Σε αντίθεση με τις κατασκευαστικές συνήθειες της Subaru, το πρωτότυπο coupe θα βασίζεται σε πισωκίνητη «πλατφόρμα», χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να αποκλείσει κανείς στο μέλλον τη δημιουργία τετρακίνητων εκδόσεων.

Σχεδόν σίγουρη, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός δίλιτρου κινητήρα boxer κάτω από το καπό του νέου Subaru, αποδίδοντας στην υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του περισσότερους από 260 ίππους.

Την παρουσία της ιαπωνικής φίρμας στην Γενεύη πρόκειται να συμπληρώσει η επόμενη γενιά του Impreza, όπως και το πολυμορφικό Trezia, το οποίο βασίζεται στο Toyota Verso S και θα διαθέτει στην γκάμα του εκδόσεις με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Auto Express

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024