Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα σχέδια της Honda το υπερτροφοδοτούμενο CR-Z

Στα σχέδια της Honda το υπερτροφοδοτούμενο CR-Z

Με αφορμή την παρουσίαση του πρωτότυπου TS-1X στο Τόκιο, τα σενάρια εξέλιξης της υπερτροφοδοτούμενης εκδοχής του CR-Z επιστρέφουν στο προσκήνιο.


Ανάμεσα στις προτεραιότητες της Honda βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού CR-Z.

Η τρίτη κατά σειρά υβριδική πρόταση της ιαπωνικής φίρμας (προηγήθηκαν τα Civic και Insight) φαντάζει ως η ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός αυθεντικού sportscar, καθώς ο σχεδιασμός της και πολύ περισσότερο ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός της αφήνει υποσχέσεις.

Θα πρέπει, λοιπόν, να θεωρείται εξαιρετικά πιθανόν το CR-Z να εγκαταλείψει το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ του, για χάρη ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων, η ισχύς του οποίου αναμένεται να ξεπερνά τους 160 ίππους.

To γεγονός, επίσης, ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την εξέλιξη της υπερτροφοδοτούμενης εκδοχής του CR-Z, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επίσημης πρεμιέρας του αυτοκινήτου ακόμα και μέσα στους επόμενους μήνες.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024