Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα επιβλητικών διαστάσεων station wagon από την Saab στη Γενεύη

Ένα επιβλητικών διαστάσεων station wagon από την Saab στη Γενεύη

Την "οικογενειακή" εκδοχή του εκκεντρικού σχεδιαστικά 9-5 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά η Saab στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Την πρακτικότητα ενός αυθεντικού station wagon με τα μέχρι σήμερα γνωστά χαρακτηριστικά ενός premium sedan επιχειρεί να συνδυάσει η Saab με το 9-5 SportCombi, που πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Γενεύη.

Το επιβλητικών διαστάσεων estate διατηρεί τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά γνωρίσματα της σουηδικής μπερλίνας, γεγονός που του επιτρέπει να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα υιοθετεί και τις τεχνολογικά προηγμένες εφαρμογές, όπως το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης XWD, το ενεργό πλαίσιο, το ενεργό cruise control, τους κατευθυνόμενους προβολείς bi-xenon, το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, τον κλιματισμό τριών ζωνών και το σύστημα προβολής ενδείξεων στο παρμπρίζ.

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές αναμένεται να διατηρηθούν τα κινητήρια σύνολα του 9-5 SportCombi, τα οποία θα είναι αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενα και θα ξεκινούν από τα 1,6 λίτρα.

Σε ότι αφορά τις μεταφορικές δυνατότητες του νέου Saab, ο όγκος του χώρου αποσκευών ξεκινά από τα 527 λίτρα και μπορεί να φτάσει με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων τα 1.600 λίτρα.

Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, διαμορφώνεται ένας χώρος φόρτωσης με μήκος που φτάνει τα 1,962 μέτρα, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα ενός station wagon αμαξώματος.

Η διαδικασία παραγγελιών για το Saab 9-5 SportCombi θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και οι παραδόσεις του αυτοκινήτου σχεδόν έξι μήνες αργότερα.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024