Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωρινή διακοπή της παραγωγής στην Saab

Προσωρινή διακοπή της παραγωγής στην Saab

Σε συζητήσεις με τους προμηθευτές της βρίσκεται η Saab καθώς ελλείψεις εξαρτημάτων την οδηγούν σε δεύτερη διακοπή της παραγωγής της σε διάστημα μιας περίπου εβδομάδας.

Σε συνεννόηση με τους προμηθευτές της βρίσκεται η διοίκηση της Saab για την επίλυση του προβλήματος που οδήγησε στην διακοπή της παραγωγής της για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουμε την επανεκκίνηση της παραγωγής. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας και κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της σουηδικής φίρμας, Gunilla Gustavs, αρνούμενη, ωστόσο, να διευκρινίσει πόσο θα διαρκέσει η νέα διακοπή της διαδικασίας παραγωγής αυτοκινήτων στην Saab.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σουηδικής φίρμας η παραγωγή διακόπηκε λόγω έλλειψης εξαρτημάτων η οποία οφείλεται στην μη εξόφληση των προμηθευτών της. Η νέα αυτή διακοπή έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη, τριήμερη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η οποία οφείλεται στην ίδια αιτία.

Καθησυχαστικός σε σχέση με την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Saab, Victor Muller που σε δηλώσεις του τη Δευτέρα, 4 Απριλίου ανέφερε ότι οι διακοπές στην παραγωγή είναι ζήτημα μικρής σημασίας που δεν θα θέσει σε κίνδυνο την επιβίωση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024