Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru XV Concept: Το Forester του μέλλοντος

Subaru XV Concept: Το Forester του μέλλοντος

Σχεδιαστικό και όχι μόνο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτότυπο crossover που παρουσίασε η Subaru στη Σαγκάη, φωτογραφίζοντας τον μελλοντικό αντικαταστατή του Forester.

Μπορεί το πρόσφατα ανανεωμένο Forester να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στην ελληνική αγορά, ωστόσο, στη μακρινή Ανατολή και συγκεκριμένα στη Σαγκάη, η Subaru αποκάλυψε ήδη τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Το XV Concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, αποτελεί ένα ακόμη τυπικό δείγμα της κατηγορίας των crossover, θυμίζοντας περισσότερο τις προηγούμενες γενιές Forester παρά τη σημερινή.

Το μήκος του φτάνει τα 4,45 μέτρα και αν απομονώσεις την εξάγωνη κεντρική εισαγωγή αέρα με το έμβλημα της φίρμας, τους εντυπωσιακούς τροχούς και τα μαύρα προστατευτικά των θόλων, τότε αυτό που μένει είναι το χαρακτηριστικό χρώμα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, αντιστοίχως, ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων και η χορταστική, σε διαστάσεις, οθόνη υγρών κρυστάλλων που φιλοξενεί η κεντρική κονσόλα.

Τρεις ακόμη οθόνες συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του πρωτότυπου Subaru. Μία αφιερωμένη στο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, μία που προβάλει τις ενδείξεις του υπολογιστή ταξιδίου και μία για το ηχοσύστημα.

Όπως σε κάθε Subaru, έτσι και στο XV Concept o κινητήρας είναι επίπεδος (boxer), τετακύλινδρος χωρητικότητας 2,0 λίτρων και το κιβώτιο που τον συνοδεύει αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024