Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για το νέο Subaru Impreza

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για το νέο Subaru Impreza

Με το γνωστό boxer κινητήρα των 2,0 λίτρων, πιο ευρύχωρο εσωτερικό και δυναμικότερη αισθητική έκανε πρεμιέρα το νέο Impreza.


Την αμερικανική έκθεση επέλεξε η Subaru για την πρεμιέρα του νέου Subaru Impreza.

Η νέα εμφάνιση του Impreza είναι δυναμικότερη με έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και υπερμεγέθεις θόλους στο μοτίβο του Legacy, που υπογραμμίζουν τις sport καταβολές του, θυμίζοντας ταυτόχρονα το κύριο χαρακτηριστικό του, το συστήμα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive.

Το Impreza έχει διατηρήσει το ίδιο μήκος με το μοντέλο που αντικαθιστά, ωστόσο το κατά 2,3 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο, αυξάνει κατά πέντε περίπου εκατοστά τον χώρο για τα πόδια των επιβατών του πίσω καθίσματος αλλά και την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

Ο περισσότερος χώρος δεν είναι η μοναδική βελτίωση στο θάλαμο επιβατών, ο οποίος εκτός από τη νέα σχεδίαση που συντείνει στην αίσθηση ευρυχωρίας, διαθέτει υψηλότερης ποιότητας υλικά.

Ακόμη πιο πλούσιος είναι και ο standard εξοπλισμός του μοντέλου, περιλαμβάνοντας τηλεσκοπικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και οθόνη πολλαπλών λειτουργιών.

Στις προαιρετικές επιλογές συγκαταλέγονται στοιχεία όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα, οι δερμάτινες επενδύσεις, ο ηλεκτρονικός κλιματισμός, η αυτόματη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων, η οθόνη αφής 6,1 ιντσών και το σύστημα πλοήγησης.

Στις ΗΠΑ το Subaru Impreza θα διατεθεί με το γνωστό δίλιτρο boxer κινητήρα με αποδοση 150 ίππων, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματη μονάδα συνεχώς μεταβαλλομενων σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024