Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To στιλ αποκτά νέες διαστάσεις με την υπογραφή της Alfa Romeo

To στιλ αποκτά νέες διαστάσεις με την υπογραφή της Alfa Romeo

Μετά την 4C GTA και με αφετηρία τη συνεργασία της με τον όμιλο Chrysler, η Alfa Romeo φέρεται να ετοιμάζει το πρώτο SUV στην πολύχρονη ιστορία της.

Δημοσιεύματα στον ιταλικό τύπο επαναφέρουν στην επικαιρότητα το ενδεχόμενο η Alfa Romeo να περάσει στην παραγωγή το πρώτο SUV στην ιστορία της.

Πληροφορίες θέλουν την Maserati και την Alfa Romeo να χρησιμοποιούν για τον ίδιο σκοπό το δάπεδο του νέου Grand Cherokee, η παραγωγή του οποίου έχει ήδη στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με την La Repubblica, πάντως, τα ιταλόφωνα SUV θα κατασκευάζονται σε ιταλικό έδαφος και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του Mirafiori, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αφορμή για το «άνοιγμα» του ιταλικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών προς τις Η.Π.Α.

Στα σενάρια παραγωγής ενός SUV από την Alfa Romeo θα πρέπει να προσθέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιταλική φίρμα στην εξέλιξη της Giulia.

Με δηλώσεις του στοn τύπο ο Διευθύνων Σύμβουλος του ιταλικού ομίλου, Sergio Marchionne, κατέστησε σαφές ότι η προχωρημένη αισθητική των Ιταλών δεν γίνεται αποδεκτή στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και αυτό θα καθυστερήσει το εμπορικό λανσάρισμα της τετράθυρης Giulia.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024