Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης για τη Chevrolet

Νέα γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης για τη Chevrolet

Με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης άμεσου ψεκασμού πρόκειται να εξοπλιστούν μέσα στα επόμενα χρόνια οι προτάσεις της Chevrolet, συνδυάζοντας την υψηλή αποδοτικότητα με την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου.

Μία νέα γενιά κινητήρων βενζίνης που θα συνδυάζουν την τεχνολογία του άμεσου ψεκασμού με την παρουσία υπερσυμπιεστών καυσαερίων εξελίσσει ήδη η GM, με σκοπό να βελτιώσει την απόδοση αλλά και να μειώσει τις ενεργειακές απαιτήσεις των προτάσεών της.

Οι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες, που μεταξύ άλλων θα εξοπλίσουν και τις προτάσεις της Chevrolet, θα διακρίνονται για το μικρό τους βάρος, τον περιορισμένο θόρυβο και τους σημαντικά λιγότερους κραδασμούς που θα παράγει η λειτουργία τους, ενώ η χωρητικότητά τους θα ξεκινά από τα 1.000 κ.εκ. και θα φτάνει τα 1.500 κ.εκ.

«Οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο επιζητούν τη μείωση της εξάρτησή τους από τα ορυκτά καύσιμα και τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Εργαζόμαστε σκληρά εξελίσσοντας ηλεκτροκίνητες προτάσεις, ωστόσο, η αμεσότερη πρόοδος θα προέρθει από τη συνεχή εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης», δήλωσε ο Jim Federico, επικεφαλής για την εξέλιξη μικρών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων της GM.

Η απλότητα στην κατασκευή των εν λόγω κινητήρων και η χρήση κοινών τμημάτων θα επιτρέπει την παραγωγή τους σε διαφορετικές εγκαταστάσεις που διατηρεί η GM σε όλο τον κόσμο.

Η τελευταία πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, ωστόσο, η εμπορική διάθεση των νέων μοτέρ έχει τοποθετηθεί χρονικά στα τέλη της δεκαετίας.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024