Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Impreza STI S206: Οι Ιάπωνες επιτίθενται

Subaru Impreza STI S206: Οι Ιάπωνες επιτίθενται

Σε μόλις 300 αντίτυπα θα παραχθεί η ειδική έκδοση του Subaru Impreza STI, η οποία απευθύνεται στην ιαπωνική αγορά αποδίδοντας 320 ίππους και 431 Nm ροπής.

Μία σειρά βελτιώσεων, τόσο στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου όσο και στο σχεδιασμό του αμαξώματός του, από την Subaru Tecnica International (STI) δημιούργησαν την κορυφαία -αυτή τη στιγμή- εκδοχή του Subaru Impreza.

H δίλιτρη και φυσικά υπερτροφοδοτούμενη έκδοση S260, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες και θα διατεθεί αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που έχει δεχτεί ξεχωρίζουν το βελτιωμένο ζύγισμα μεταξύ των εμβόλων, των διωστήρων και του στροφαλοφόρου άξονα, ο νέος υπερσυμπιεστής καυσαερίων μεταβλητής γεωμετρίας, το νέο σύστημα εισαγωγής, το μεγαλύτερο intercooler και η νέα ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του κινητήρα.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω βελτιώσεων είναι οι 320 ίπποι και τα 431 Nm ροπής, γεγονός που έχει επιβάλλει αντίστοιχες αναβαθμίσεις, τόσο στην ανάρτηση (αμορτισέρ Bilstein, ελατήρια STI, αντιστρεπτικοί ράβδοι) όσο και στο σύστημα πέδησης που υπογράφει η Brembo (εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός, τετραπίστονες πίσω).

Οι ζάντες των 19 ιντσών της BBS που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση, τα ελαστικά Pilot Super Sport της Michelin και η προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων στο μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, συμπληρώνουν την εικόνα του πανίσχυρου Impreza STI.

auto.in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024