Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαρτυρία στο Facebook της GM από λάτρεις της Saab

Διαμαρτυρία στο Facebook της GM από λάτρεις της Saab

Η επίσημη σελίδα του αμερικανικού ομίλου στο Facebook κατακλύστηκε από χιλιάδες σχόλια υπέρ της Saab, με αφορμή την αρνητική στάση της GM στο, πιθανώς, σωτήριο “deal” για τη σουηδική φίρμα.

Ήταν ζήτημα χρόνου οι γνωστοί για την αφοσίωσή τους, λάτρεις της σουηδικής φίρμας να βρουν ένα τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τους νέους χειρισμούς της GM στο ζήτημα της Saab.

Το 2009 είχαν επιλέξει να οργανώσουν πορείες διαμαρτυρίας σχεδόν σε όλον τον δυτικό κόσμο, βγαίνοντας στους δρόμους με πανό που έγραφαν “Save Saab” όταν η GM είχε ανακοινώσει ότι θα διακόψει τη λειτουργία της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας αν δεν βρισκόταν μια βιώσιμη πρόταση εξαγοράς της.

Ένα χρόνο και μερικούς μήνες μετά αποφασίζουν να κατακλύσουν την επίσημη σελίδα του αμερικανικού ομίλου στο Facebook με το σύνθημα «Let Saab Go!» σε απάντηση της στάσης της GM στο θέμα της εξαγοράς της Saab από κινεζικές εταιρείες.

Υπενθυμίζεται ότι αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία εξαγοράς της σουηδικής φίρμας από τις κινεζικές Youngman και Pang Da -συμφωνία η οποία, κατ’ αρχήν τουλάχιστον, διασφάλιζε τη βιωσιμότητα της Saab- o αμερικανικός όμιλος ο οποίος εξακολουθεί να διαθέτει προνομιακές μετοχές στη Saab ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει την πώληση ποσοστού άνω του 50% της αυτοκινητοβιομηχανίας σε Κινέζους καθώς θα πλήττονταν τα δικά του συμφέροντα στην τοπική αγορά.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024