Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πετρελαιοκινητήρας και αισθητική αναβάθμιση για τη Renault Laguna Coupe 2012

Νέος πετρελαιοκινητήρας και αισθητική αναβάθμιση για τη Renault Laguna Coupe 2012

Ένας νέος, δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα εντάσσεται στη γκάμα της Laguna Coupe στο πλαίσιο της ανανέωσής της.

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της Laguna Coupe, η Renault ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση του γαλλικού μοντέλου που θα είναι διαθέσιμο στην ανανεωμένη του εκδοχή από τις αρχές του 2012.

Από αισθητικής πλευράς στη Laguna Coupe τροποποιείται η σχεδίαση των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων, τα οποία πλέον ενσωματώνουν LED φώτα ημέρας, ενώ αποκτά νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών στο βασικό της εξοπλισμό, εμπλουτίζοντας παράλληλα και την παλέτα των χρωματικών επιλογών.

Αντιστοίχως μετριοπαθείς είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου, πλέον, οι επενδύσεις των καθισμάτων και του ταμπλό αποκτούν τις διακριτές ραφές που υπήρχαν ως επιλογή μόνο για τις sport εξοπλιστικές εκδόσεις του. Στις νέες επιλογές του προαιρετικού εξοπλισμού προστίθεται επίσης, για όλες τις εκδόσεις, η δυνατότητα παραγγελίας δερμάτινων επενδύσεων σε συνδυασμό με ύφασμα.

Παράλληλα με τις περιορισμένου εύρους αλλαγές σε επίπεδο αισθητικής η Renault προσθέτει ένα νέο πετρελαιοκινητήρα στη γκάμα της Laguna Coupe.

Πρόκειται για τον Energy dCi, χωρητικότητας 2,0 λίτρων με απόδοση 150 ίππους ο οποίος ενσωματώνει τα συστήματα Stop/Start και Energy Smart Management τα οποία, σύμφωνα με την Renault συμβάλλουν στον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 13%.

Ως αποτέλεσμα οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για τις εκδόσεις της Laguna Coupe που θα εφοδιάζονται με το νέο κινητήρα περιορίζονται στα 118 γρ./χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024