Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Τρίτο» συνεργάτη αναζητά ο όμιλος Fiat-Chrysler

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου και οι δηλώσεις που γίνονται αντικείμενο συζήτησης είναι ο φυσικός χώρος του επικεφαλής των Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne o οποίος ανακοίνωσε από το Detroit, ότι αναζητά έναν ακόμα συνεργάτη για το ιταλοαμερικανικό ντουέτο.

Έχοντας εξασφαλίσει με κάθε πιθανό τρόπο -πρακτικά και χρηματοοικονομικά- ότι η συμβίωση των Fiat-Chrysler θα καταλήξει σε συγχώνευση, ο Sergio Marchionne, επικεφαλής και των δύο εταιρειών ανακοίνωσε από το «βήμα» του Detroit ότι «…ίσως να υπάρξει και ένας τρίτος εταίρος καθώς απαιτείται ένας νέος βαθμός αποτελεσματικότητας».

«Ο νέος βαθμός αποτελεσματικότητας» στον οποίο αναφέρεται ο επικεφαλής του ομίλου ορίζεται, σε απόλυτους αριθμούς πωλήσεων, σε 8 με 10 εκατομμύρια μονάδες ετησίως, όπως διευκρίνισε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος στόχος αποτελεί κεκτημένο και -όχι πάντα- ομίλων όπως η GM, η VW και η Toyota, ενώ, προς το παρόν τουλάχιστον, ο όμιλος Fiat-Chrysler βρίσκεται στην περιοχή των 4,2 εκατομμυρίων πωλήσεων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2010.

Προς αυτήν την κατεύθυνση -και φυσικά και στο όνομα της περικοπής κόστους εξέλιξης νέων προϊόντων- ο S. Marchionne αναζητά το νέο συνεργάτη-αυτοκινητοβιομηχανία η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν τον όμιλο PSA/Peugeot-Citroen ως υποψήφιο: «…μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος θέλετε, αρκεί να μου δίνει το επίπεδο βιομηχανικής σύγκλισης που ψάχνω».

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024