Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μ Performance Automobile: «Νέα» φίρμα από τον όμιλο BMW

Οι προτάσεις με τα διακριτικά Μ θα συγκεντρωθούν από την προσεχή άνοιξη σε μια νέα φίρμα υπό τη στέγη του γερμανικού ομίλου.

Την πρόθεσή της να δημιουργήσει νέα φίρμα όπου θα στεγαστούν όλες οι προτάσεις της με τα διακριτικά M, ανακοίνωσε η BMW.

Η επίσημη πρώτη της νέας φίρμας προορίζεται για την έκθεση της Γενεύης όπου και αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα δύο νέες προτάσεις με τα διακριτικά “M” οι οποίες μάλιστα θα είναι και οι πρώτες πετρελαιοκίνητες του «Μ» είδους.

Πρόκειται για τις Μ550d xDrive και Χ6 Μ50d την παρουσία των οποίων οι Βαυαροί μέχρι στιγμής έχουν «υπονοήσει» μέσω teaser.

Όσο για την ίδια την φίρμα που θα ονομάζεται «Μ Performance Automobile», σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, υπόσχεται προτάσεις οι οποίες «θα εφοδιάζονται με εκδοχές κινητήρων της BMW που θα διατίθενται αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες εκδόσεις, θα έχουν αυξημένη ευελιξία και ιδιαίτερη ακρίβεια στο δρόμο», δηλαδή ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα για τις προτάσεις με τα διακριτικά Μ.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της, γνωστής ως τώρα, «M» Gmbh Friedrich Nitschke «…επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε πελάτες που αναζητούν περισσότερες συγκινήσεις και επιδόσεις, θέλοντας ταυτόχρονα και ένα αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση».

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024