Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισιτήριο για την Φρανκφούρτη παίρνει η Porsche 918 Spyder

Εισιτήριο για την Φρανκφούρτη παίρνει η Porsche 918 Spyder

Στη γερμανική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2013 θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του υβριδικού supercar που έδωσε τα πρώτα "σημεία ζωής" πριν δύο χρόνια στην έκθεση της Γενεύης.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε επισήμως, μέσω του περιοδικού της, Christophorus, ότι προορίζει την πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής της 918 Spyder για την έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013 με την προοπτική, οι πωλήσεις να ξεκινήσουν λίγο αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από τους υποψήφιους αγοραστές του υβριδικού supercar μπορεί να χρειαστεί περιμένουν ακόμα και έως το 2014 για να παραλάβουν την παραγγελία τους. Ακριβώς για αυτό η Porsche έχει ανακοινώσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα τους παραχωρείται μια ειδική έκδοση της 911 Turbo S η οποία φέρει τα διακριτικά της 918 Spyder και θα λειτουργήσει ως αυτοκίνητο «αντικατάστασης».

Όσον αφορά τη 918 Spyder και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διέπουν την έκδοση παραγωγής η Porsche δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν αρκετές διαφορές σε σχέση με το concept car.

Μία από τις βασικότερες αλλαγές αναμένεται να είναι η αξιοποίηση μιας τροποποιημένης εκδοχής του βενζινοκινητήρα των 4,6 λίτρων της RS Spyder LMP2 αντί του βενζινοκινητήρα των 3,6 λίτρων που εφοδίαζε το πρωτότυπο.

Ο V8 κινητήρας που θα εφοδιάσει το υβριδικό supercar πρόκειται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, να αποδίδει 543 ίππους, μέγεθος που θα «ενισχυθεί» φτάνοντας τους 710 ίππους από την παρουσία των τριών ηλεκτροκινητήρων όπως ίσχυε και στην πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024