Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Morgan Aero Coupe: Από τα σαλόνια στην μαζική παραγωγή

Morgan Aero Coupe: Από τα σαλόνια στην μαζική παραγωγή

Το Morgan Aero Coupe, η ευρείας παραγωγής έκδοση ενός αυτοκινήτου που πριν τρία χρόνια πέρασε στην παραγωγή, μετρώντας μόλις 100 μονάδες, προετοιμάζει το έδαφος για την εκθεσιακή της πρεμιέρα στη Γενεύη, αποκαλύπτοντας τις πρώτες πληροφορίες που το αφορούν.


Μια άκρως ελκυστική πρεμιέρα ετοιμάζει η Morgan για την προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2012.

Ο λόγος για το Morgan Aero Coupe το οποίο δίνει τα διαπιστευτήρια του προς μεγάλη ευχαρίστηση όχι μόνο όσων μπορούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο του είδους, αλλά και εκείνων που έχουν μια αδυναμία σε προτάσεις με άρωμα από το παρελθόν.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το Aero Coupe δίνει σημεία ζωής, καθώς, ουσιαστικά, πρόκειται για μία ευρείας παραγωγής έκδοση του AeroMax Coupe το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό ως ένα μοντέλο που επιφορτιζόταν με το να δείξει τι μπορεί να κάνει η Morgan, και το οποίο, στη συνέχεια, οδηγήθηκε, σε μια περιορισμένη παραγωγή που αριθμούσε 100 μονάδες.

Όσον αφορά αυτό που κρύβεται κάτω από τις ρετρό επιφάνειές του, το Aero Coupe βασίζεται στο αγωνιστικών προδιαγραφών Aero GT3 και αντλεί την ισχύ του από ένα V8 κινητήρα 4,8 λίτρων της BMW ο οποίος αποδίδει 395 ίππους.

Αμάξωμα και πλαίσιο κατασκευάζονται από αλουμίνιο με αποτέλεσμα το βάρος του Aero Coupe να περιορίζεται στα 1.175 κιλά, κάτι που σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές του βαυαρικού του κινητήρα καθιστά ικανή την ολοκλήρωση της διαδικασίας από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας στο μοντέλο της Morgan 273 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024