Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dodge SRT Viper 2013: Μια οχιά με φιλανθρωπικούς σκοπούς

Dodge SRT Viper 2013: Μια οχιά με φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το πρώτο αυτοκίνητο της πέμπτης γενιάς του αμερικανικού supercar θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν σε αμερικανικό ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο.

Μπορεί η σημασία του ονόματος του αυτοκινήτου και οι επιδόσεις του να παραπέμπουν σε οτιδήποτε άλλο παρά σε ευαισθησίες.

Παρ΄όλα αυτά, στον αληθινό κόσμο, μακριά από την εικόνα που πέντε γενιές Dodge Viper έχουν δημιουργήσει στο συλλογικό ασυνείδητο για ένα αυθεντικό macho muscle car σφυρηλατημένο με ίππους, το πρώτο αυτοκίνητο που θα παραχθεί από τη νέα εκδοχή του μοντέλου η οποία παρουσιάστηκε προσφάτως στη Νέα Υόρκη, θα δημοπρατηθεί ενισχύοντας το ταμείο του Ιδρύματος Austin Hatcher για παιδιά με καρκίνο.

Ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2012 στο Orange County στην πολιτεία της Καλιφόρνια και έναντι, προφανώς, αδρού αντιτίμου ο πλειοδότης θα αποκτήσει το πρώτο δείγμα της 5ης γενιάς του αμερικανικού μοντέλου, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα V10 κινητήρα με απόδοση 640 ίππων και 812 Nm ροπής που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα εξεζητημένα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, φροντίζουν να συντηρήσουν τον μύθο ενός supercar “made in USA”.

Όσον αφορά τους αποδέκτες της δωρεάς, το ίδρυμα Austin Hatcher, ο Δρ. Jim Osborn συνιδρυτής του ιδρύματος δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή του αγωνιστικού τμήματος της Chrysler, SRT.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η SRT μας επέλεξε ως μέρος αυτής της εξαιρετικής εμπειρίας. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το SRT Viper 2013. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι το πρώτο Viper θα δημοπρατηθεί ανακουφίζοντας τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές του. Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον Ralph Gilles (επικεφαλής εξέλιξης του αυτοκινήτου) και την ομάδα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

auto.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024