Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η αξιολόγηση προσφορών για την Saab

Ξεκίνησε η αξιολόγηση προσφορών για την Saab

Η επίσημη ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για την εξαγορά της Saab έληξε πριν λίγες ημέρες και όπως ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές της ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών με την προοπτική η απόφασή να ανακοινωθεί πριν το καλοκαίρι.

Οι διαχειριστές της Saab ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν να αξιολογούν τις προσφορές που έχουν υποβληθεί για την εξαγορά της σουηδικής φίρμας με την προοπτική η απόφαση να ανακοινωθεί πριν το καλοκαίρι.

Τα ονόματα των πλειοδοτών παραμένουν άγνωστα, καθώς οι διαχειριστές της σουηδικής φίρμας δεν αποκάλυψαν τους ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές της Saab είναι και η κινεζική Youngman η οποία και έχει εκφράσει δημοσίως το ενδιαφέρον της.

Σε ανεπίσημο επίπεδο υπάρχουν φήμες ότι προσφορές για την Saab έχουν υποβάλλει η ινδική Mahindra αλλά και ένα σινο-ιαπωνικό consortium εταιρειών.

Επίσης όπως ανακοίνωσε ο Hans Bergqvist, ένας από τους διαχειριστές της σουηδικής φίρμας, επιθυμία του συνόλου των πλειοδοτών είναι να επανεκκινήσει η παραγωγή αυτοκινήτων στο Trolhattan.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο οι υποχρεώσεις της Saab ανέρχονται σε 13 δισεκατομμύρια κορώνες, ενώ η αξία των περιουσιακών της στοιχείων της ανέρχεται σε 3,6 δισεκατομμύρια κορώνες.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024