Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Viaggio: Ιταλικός διεθνισμός

Fiat Viaggio: Ιταλικός διεθνισμός

Ένα αυτοκίνητο που δείχνει να επαληθεύει την παγκοσμιοποίηση θα παρουσιάσει η Fiat στην επικείμενη κινεζική έκθεση, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει ως αφετηρία πλατφόρμα της Chrysler, είναι σχεδιασμένο από την ιταλική φίρμα και θα κατασκευάζεται στην Κίνα.

Η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για ένα συμπαγών διαστάσεων sedan με αμερικανικό DNA το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση του Πεκίνου που ξεκινάει στις 23 Απριλίου.

To Viaggio έχει ως αφετηρία το γνώριμο Dodge Dart και την παγκόσμια πλατφόρμα της Chrysler, Compact US Wide που με τη σειρά της βασίζεται στο πάτωμα της Giulietta. Τα παραπάνω συνεπάγονται μεταξόνιο που θα φτάνει τα 2,708 μέτρα.

Παρά τις δεδομένες αμερικανικές του ρίζες το συμπαγών διαστάσεων sedan φέρει αλάνθαστα όπως προκύπτει από το πρώτο teaser την υπογραφή της Fiat καθώς σχεδιάστηκε στο Τορίνο.

Σε επίπεδο κινητήρων το Viaggio θα εξοπλιστεί με μηχανικό σύνολο T-Jet χωρητικότητας 1,4 λίτρων ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδοχές ισχύος των 120 και των 150 ίππων. Ισάριθμες θα είναι οι επιλογές και στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο έξι σχέσεων και σε κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024