Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet Trax 2013: …on SUV tracks

Chevrolet Trax 2013: …on SUV tracks

Το πρώτο συμπαγών διαστάσεων SUV στην ευρωπαϊκή ιστορία της φίρμας είναι γεγονός και αναμένεται από την άνοιξη του 2013.

Την διεύρυνση της γκάμας της προς νέες, εκτός δρόμου, κατευθύνσεις προαναγγέλλει η Chevrolet, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα αυτού που θα αποτελέσει το πρώτο συμπαγών διαστάσεων SUV στην -ευρωπαϊκή- ιστορία της.

To Trax υπόσχεται να προσφέρει χώρο για την φιλοξενία πέντε επιβατών και γενναιόδωρο πορτ μπαγκάζ σε συνδυασμό με συμπαγείς διαστάσεις, αποδοτικότητα και πολιτισμένη οδική συμπεριφορά, σύμφωνα με τις αρχικές συστάσεις της Chevrolet, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών των 140 αγορών στις οποίες θα διατεθεί, ξεκινώντας από το 2013.

«Το Trax αποτελεί την είσοδο της Chevrolet στην ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία των συμπαγών διαστάσεων SUV, συνδυάζοντας την οικονομία καυσίμου και οδική συμπεριφορά αντίστοιχη ενός συμβατικού αυτοκινήτου που απαιτούν οι αστικοί εξερευνητές», δηλώνει η Susan Docherty, πρόεδρος της Chevrolet Europe σκιαγραφώντας το προφίλ της νέας άφιξης στην γκάμα της φίρμας η οποία θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2013, μετά το Malibu αλλά και την station wagon έκδοση του Cruze.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα στοιχειοθετήσουν το προφίλ του νέου συμπαγών διαστάσεων μοντέλου η Chevrolet υπόσχεται αιχμηρή σχεδίαση και στιβαρό εκτόπισμα αντίστοιχα της SUV κατηγορίας του, σε συνδυασμό με ένα εσωτερικό που θα ακολουθεί τα συνήθη πρότυπα της φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024