Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra Sedan 2012: Στιλ και πρακτικότητα

Opel Astra Sedan 2012: Στιλ και πρακτικότητα

Το δημοφιλές Opel Astra αποκτά έναν ακόμη τύπο αμαξώματος, συνδυάζοντας το γνώριμο από τις hatchback εκδόσεις στιλ με την πρακτικότητα ενός τυπικού sedan.


Το γνωρίσαμε ως πεντάθυρο hatchback, εκτιμήσαμε τις μεταφορικές του δυνατότητες στην έκδοση Sports Tourer και το αγαπήσαμε στη δυναμικότερη-coupe μορφή του (βλέπε GTC).

Πλέον έφτασε και η σειρά η τετράθυρης έκδοσης να μετρήσει τις δυνάμεις της στην ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά.

Με αμάξωμα τριών όγκων και σχεδιασμό που σε πολλούς θα θυμίσει το μεγαλύτερων διαστάσεων Insignia, το νέο Astra Sedan θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Ιούνιο, σε τέσσερις εκδόσεις βενζίνης και τρεις diesel.

Αναλυτικότερα, οι κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,4 θα ξεκινούν από τους 100 ίππους και θα φτάνουν τους 140 ίππους, ενώ ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης άμεσου ψεκασμού των 1,6 λίτρων θα φτάνει τους 180 ίππους.

Αντιστοίχως, στις εκδόσεις diesel ένας κινητήρας 1,7 λίτρων θα αποδίδει από 95 έως 130 ίππους, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξίσου περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Αγγίζοντας σε μήκος τα 4,66 μέτρα, το Astra Sedan υπόσχεται άνεση και πρακτικότητα στο πενταθέσιο στο εσωτερικό του.

Ο χώρος αποσκευών είναι κατά 90 λίτρα μεγαλύτερος σε σχέση με τις hatchback εκδόσεις, φτάνοντας τα 460 λίτρα, ενώ η πίσω σειρά καθισμάτων προσφέρει τη δυνατότητα αναδίπλωσης σε αναλογία 60/40.

Σε επίπεδο εξοπλισμού αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του μικρομεσαίου Opel, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024