Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
British Motorexpo 2012: Μια δωρεάν έκθεση στην καρδιά του Λονδίνου

British Motorexpo 2012: Μια δωρεάν έκθεση στην καρδιά του Λονδίνου

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που άνοιξε τις πύλες της, σήμερα, 11 Ιουνίου 2012 στο Λονδίνο, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο χωρίς αντίτιμο, πράγμα που εκτιμάται δεόντως από τους επισκέπτες οι οποίοι φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Μπορεί η Motorexpo να μην αποτελεί την επίσημη βρετανική εκπρόσωπο στο καλεντάρι των διεθνών εκθέσεων αυτοκινήτου, μόνο που στην περίπτωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Λονδίνο, αυτό μάλλον ελάχιστη σημασία έχει, καθώς, αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση του είδους της.

Ο λόγος, φυσικά, για το ιδιαίτερα δημοφιλές στο κοινό είδος των εκδηλώσεων χωρίς εισιτήριο, στοιχείο που, συμβάλλει στην ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, κάτι το οποίο, με τη σειρά του, καθιστά ολοένα και πιο δεδομένη την παρουσία των λεγόμενων mainstream αυτοκινητοβιομηχανιών.

Για την ακρίβεια, οι διοργανωτές της φετινής έκθεσης που άνοιξε τις πύλες της από σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Ιουνίου, περιμένουν 425.000 επισκέπτες, μέγεθος που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Όσον αφορά τους συμμετέχοντες, αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως, με τα μοντέλα τους, την περσινή βρετανική Motorexpo είναι οι Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Ford, GM, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, MΙΝΙ, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Tesla Motors και Volvο.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024