Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo 4C 2014: Με βήμα ταχύ στην παραγωγή

Alfa Romeo 4C 2014: Με βήμα ταχύ στην παραγωγή

Πιο σύντομα απ’ ότι αναμενόταν θα περάσει στην παραγωγή η 4C, η εμπορική διάθεση της οποίας θα σημάνει και την επιστροφή της Alfa Romeo στις Η.Π.Α.


Το καλοκαίρι του 2013 προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της Alfa Romeo 4C, ενός ανθρακονημάτινου coupe το οποίο θα αποτελέσει και το εισιτήριο της επιστροφής για την ιταλική φίρμα στις αγορές της Βορείου Αμερικής.

H έκδοση παραγωγής της 4C δεν θα διαφέρει και πολύ από το εντυπωσιακό concept car που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2011 στην Γενεύη.

Οι περιορισμένες διαστάσεις και το εξίσου χαμηλό -χάρη στην εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών- βάρος, σε συνδυασμό με τους σχεδόν 300 ίππους ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1.749 κ.εκ., αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σύνολο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 4C -όπως άλλωστε και ο αντικαταστάτης της σημερινής 159- πρόκειται να παραχθεί σε δύο εργοστάσια του ομίλου της Fiat. Το ένα εντός των ιταλικών συνόρων και το άλλο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, απ’ όπου και θα τροφοδοτηθεί η αγορά των Η.Π.Α.

Να θυμίσουμε ότι στα σχέδια των Ιταλών βρίσκεται και η εξέλιξη της νέας Spider, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Mazda, ώστε το ιταλικό roadster να επιστρέψει στην πίσω κίνηση και σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ένδοξου παρελθόντος.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024