Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Mini: Ένα ΜΙΝΙ για όλες -τις Ολυμπιακές- δουλειές... σε δράση

MINI Mini: Ένα ΜΙΝΙ για όλες -τις Ολυμπιακές- δουλειές… σε δράση

Εκτός από τα 4.000 οχήματα που παραχωρεί η BMW ως χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα οποία θα αναλάβουν δράση εκτός σταδίων, θα υπάρξουν και τρία ΜΙΝΙ που θα μπούν μέσα στα στάδια και συγκεκριμένα στο στίβο αναλαμβάνοντας να μεταφέρουν... ακόντια, σφύρες, σφαίρες κ.ο.κ στον αγωνιστικό χώρο.


Η BMW είναι ο «μηχανοκίνητος» χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας τις μετακινήσεις επισήμων και αθλητών από και προς τις Ολυμπιακές τους υποχρεώσεις με ένα στόλο που αριθμεί 4.000 οχήματα. Και κάπου εκεί θα υπέθετε κανείς ότι τελειώνουν τυπικά και ουσιαστικά οι υποχρεώσεις ενός χορηγού που έχει αναλάβει την μεταφορά σε μια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ωστόσο, ο όμιλος BMW πήρε την πρωτοβουλία να διερευνήσει και άλλα πεδία μεταφορών που προκύπτουν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών αγώνων αναθέτοντας στην παραδοσιακά πιο «παιχνιδιάρικη’ φίρμα του ομίλου, MINI, και σε ένα εκπρόσωπο της υπό κλίμακα, το ρόλο του κουβαλητή.

Με αφορμή την έναρξη των αγωνισμάτων του στίβου η ΜΙΝΙ παρουσίασε μια μικρογραφία υπό κλίμακα 1/4 του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της, η οποία κατόπιν… επίσημης ανάθεσης από τους διοργανωτές και την Ολυμπιακή Επιτροπή θα αναλάβει να μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο ακόντια, σφύρες, σφαίρες και δίσκους μετά από κάθε ρίψη, γλιτώνοντας «ωφέλιμο χρόνο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το ΜΙΝΙ mini όπως ονομάζεται είναι τηλεκατευθυνόμενο, μπορεί να μεταφέρει βάρος 8 κιλών, κάτι που όσον αφορά τα Ολυμπιακά του καθήκοντα μεταφράζεται στην δυνατότητα μεταφοράς δύο ακοντίων, μία σφαίρας, μία σφύρας ή ενός δίσκου την φορά και έχει αυτονομία έξι χιλιομέτρων, όσο θα χρειάζεται περίπου, να διανύει καθημερινά για να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024