Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 918 Spyder 2014: Σε κλειστό κύκλο

Porsche 918 Spyder 2014: Σε κλειστό κύκλο

Το υβριδικό supercar αφήνει για λίγο τα χρώματα της Μartini Racing αλλά όχι τα… πάρτι, καθώς η τελευταία του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε σε μια κεκλεισμένων των θυρών εκδήλωση της Porsche για εκλεκτούς πελάτες της και πιθανούς αγοραστές της 918 Spyder στη Νέα Υόρκη.


Το υβριδικό supercar της Porsche προσφέρει ακόμα μια ευκαιρία φωτογράφησης, αυτή την φορά, με αφορμή την παρουσίασή του στη Νέα Υόρκη, σε κλειστό κύκλο υποψήφιών αγοραστών του και πελατών της Porsche.

Επιπλέον, σε αντίθεση με την προηγούμενη εκδοχή του με τα χρώματα της Martini Racing η οποία συστήθηκε στο κοινό ως πρωτότυπο, η συγκεκριμένη εκδοχή της 918 Spyder, φαίνεται να είναι η έκδοση παραγωγής του μοντέλου το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί σε περίπου ένα χρόνο, με την επίσημη πρώτη, να πραγματοποιείται στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013.

Μια παρατήρηση στα τμήματα της 918 Spyder τα οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην εκδήλωση της Porsche, αποκαλύπτει ότι η γερμανική φίρμα δεν έχει παρέμβει στο ανθρακονημάτινο σκαρί του υβριδικού supercar το οποίο δείχνει σχεδόν πανομοιότυπο αισθητικά –«φορώντας» ακόμα και τις ίδιες ζάντες- με το concept car της έκθεσης της Γενεύης το 2010 οπότε και πρωτοεμφανίστηκε.

Όπως και να έχει από πλευράς σχεδίασης και ανεξαρτήτως αν και κατά πόσο, η Porsche θα αλλάξει κάτι στην εμφάνιση του supercar, αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι το μηχανικό σύνολο της 918 Spyder.

Συνδυάζοντας ένα V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,6 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες το γερμανικό μοντέλο θα έχει συνδυαστική ισχύ 770 ίππων διαθέτοντας παράλληλα τη δυνατότητα ηλεκτρικής λειτουργίας και εμφανίζοντας μεγέθη μέσης κατανάλωσης περίπου 3 λίτρων/100 χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024