Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo:

Alfa Romeo: «Κλειδώνει» στο 2014 η άφιξη της Giulia

Τέλος οι καθυστερήσεις για τo ιταλικό sedan που μεταξύ άλλων θα αναλάβει να ξανασυστήσει την Alfa Romeo στις ΗΠΑ και το οποίο τελικά, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το 2014.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεις που συνδέονταν με οικονομικά θέματα αλλά και για λόγους marketing, η Alfa Romeo Giulia, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 159, φαίνεται να «κλειδώνει» για στο 2014.

Με την προοπτική να διατεθεί σε sedan αλλά και station wagon εκδόσεις η Alfa Romeo Giulia δεν συνοδεύεται από τον τίτλο του μοντέλου αντικαταστάτη της 159 αλλά και αυτού που θα αναλάβει να ξανασυστήσει την ιταλική φίρμα στην αμερικανική αγορά.

Αν και τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί επισήμως από τον όμιλο Fiat, οι πληροφορίες θέλουν την Alfa Romeo Giulia να παρουσιάζεται ως πρωτότυπο εντός του 2013 με την προοπτική να λανσαριστεί εμπορικά τη χρονιά που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία που την αφορούν η Alfa Romeo Giulia θα έχει ως αφετηρία μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας που φιλοξενεί την μικρότερη Giulietta αλλά και το Dodge Dart. Παράλληλα θα διαθέτει και μεγαλύτερο μεταξόνιο αλλά άλλες αναβαθμίσεις όπως η ανεξάρτητη ανάρτηση στον πίσω άξονα αλλά και η επιλογή τετρακίνησης.

Από πλευράς κινητήρων η Alfa Romeo Giulia αναμένεται να αξιοποιήσει στο έπακρο της συνεργασία Fiat-Chrysler περιλαμβάνοντας εκτός από μια σειρά νέων υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων δια χειρός Fiat και μια MultiAir εκδοχή του V6 κινητήρα Pentastar της Chrysler.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024