Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς αναβολή τα υπερπολυτελή SUV των Bentley και Lamborghini λόγω κρίσης

Προς αναβολή τα υπερπολυτελή SUV των Bentley και Lamborghini λόγω κρίσης

Παρά τα φαινόμενα, θύματα της οικονομικής κρίσης στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου έπεσαν και τα δυο SUV που ενδέχεται να καθυστερήσουν μιας και ο όμιλος VW, φέρεται να προτιμά να διατηρήσει την ρευστότητα που αντιστοιχεί στο έγκαιρο λανσάρισμά τους.

Αν και το είδος που εκπροσωπούν τόσο οι προτάσεις της Bentley όσο και της Lamborghini δεν είναι αυτό που συνήθως πλήττεται κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης, το γεγονός ότι και οι δύο φίρμες δεν είναι απολύτως ανεξάρτητες, φαίνεται να πλήττει τους χρόνους του προϊοντικού τους portfolio.

Τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που, επικαλούμενα πηγές στον όμιλο VW, αναφέρουν ότι η διαδικασία εξέλιξης των δύο SUV “κόλλησε” στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου που, δεδομένης της επιδεινούμενης κρίσης στην ευρωπαϊκή αγορά, φέρεται να προτιμά να μην αφιερώσει –ακόμα- μέρος της πολύτιμής ρευστότητάς του για το λανσάρισμα των γνωστών, ως πρωτοτύπων, Bentley EXP F και Lamborghini Urus.

Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις που να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώνουν την τύχη των Bentley EXP F και Lamborghini Urus τα οποία παρουσιάστηκαν ως πρωτότυπα στην έκθεση της Γενεύης και του Πεκίνου, αντίστοιχα, το 2012, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι μια καθυστέρηση, θα έχει αρκετές συνέπειες για τις εταιρείες που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν.

Ενδεικτικό είναι ότι η Lamborghini έχει ανακοινώσει ότι με το λανσάρισμα του Urus περιμένει τον σταδιακό τριπλασιασμό των πωλήσεων της, ενώ όσον αφορά την Bentley, ανυπομονεί να αναπαραγάγει την επιτυχία προτάσεων όπως η Porsche Cayenne.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024